Окупанти зруйнували харківський ВНЗ: як він зараз виглядає (ФОТО)

Внаслідок обстрілу навчального закладу загинула одна людина

У ніч проти 6 липня російські окупанти обстріляли Київський район Харкова. В результаті було зруйновано будівлю вищого навчального закладу. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури.

За інформацією джерела, вибухи в місті пролунали приблизно о першій ночі. Пізніше з'ясувалося, що внаслідок ракетного обстрілу будівля ВНЗ зазнала значних руйнувань, а 40-річний сторож навчального закладу загинув на місці.

picture

Огляд місця події проводили співробітники Харківського районного управління поліції №1 ГУНП у Харківській області разом із прокурорами Київської окружної прокуратури м. Харкова.

picture

У пресслужбі зазначили, що за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством, було розпочато досудове розслідування.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У Харківській області ЗСУ завдали удару російським артилеристам. Відповідне відео у Мережі опублікувало Командування Сухопутних військ Збройних Сил України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

• У Харківській області за тиждень загинула рекордна кількість мирних жителів. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та початку військових дій у Харківській області в регіоні стало відомо про 936 смертей цивільних, серед них – 46 дітей. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: ">
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися