На Харківщині сталася смертельна ДТП: подробиці та ФОТО

Одна людина загинула на місці аварії

У місті Богодухів сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у пресслужбі Поліції Харківської області.

За інформацією джерела, 5 липня, приблизно о 19:48 на автодорозі "Харків – Охтирка" зіткнулися два легкові автомобілі - Mitsubishi Lancer, за кермом якого був 24-річний хлопець та ВАЗ-2110 під керуванням 30-річного чоловіка.

За попередньою інформацією, водій Mitsubishi Lancer, прямуючи у бік міста Богодухів, не переконався у безпеці маневру обгону, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2110, який рухався у попутному напрямку. Обидва автомобілі з'їхали до кювету, де перекинулися та зіткнулися з діверами.

picture

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля "ВАЗ" загинув на місці. Водій другого іномарки отримав травми та був госпіталізований.

Внаслідок ДТП 30-річний водій авто "ВАЗ" загинув на місці пригоди. Водій Mitsubishi отримав тілесні ушкодження, його доправили до харківської лікарні.

Подробиці події встановлюються.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

• У Харкові російські окупанти ракетою знищили школу, яка розташована у Шевченківському районі міста. У пресслужбі ДСНС Харківської області опублікували фотографії з місця події та показали, як тепер виглядає зруйнована будівля навчального закладу.

• У Харківській області за тиждень загинула рекордна кількість мирних жителів. З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну та початку військових дій у Харківській області в регіоні стало відомо про 936 смертей цивільних, серед них – 46 дітей. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася лійка, частково зруйновано будинок, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися