Влаштував стриптиз біля супермаркету: у Харкові засудили хулігана

Правопорушник демонстрував перехожим свій статевий орган

У Харкові засудили чоловіка, який біля супермаркету спочатку перевернув сміттєву урну, а потім демонстрував перехожим свій статевий орган. Про це йдеться у вироку Червонозаводського районного суду Харкова.

У відомстві відзначають, що близько 23:00 11 серпня минулого року чоловік, перебуваючи біля супермаркету на проспекті Гагаріна, схопив сміттєву урну, підкинув, внаслідок чого сміття розсипалося. Жінка, яка стала свідком події, зробила хуліганові зауваження, після чого між ними виник конфлікт. Чоловік схопив жінку і відштовхнув, в результаті чого остання впала на асфальт. Після цього зловмисник зняв шорти і нижню білизну, оголивши геніталії, і продовжив висловлюватися на адресу перехожих нецензурною лайкою.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді одного року обмеження волі з іспитовим терміном в один рік.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Харкові на Московському проспекті сталася ДТП, після якого загорілася машина.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися