Порушення правил карантину: в Харкові поліція виписала майже 200 штрафів

Громадянам загрожує штраф від 17 до 34 тисяч гривень

У Харкові правоохоронці склали майже 200 протоколів за порушення правил карантину. Про це розповіли у відділі комунікації Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", велика частина адмінматеріалів стосується працівників різних установ та торгівельних закладів, які не припинили свою діяльність в умовах часових обмежень. Так, силовики припинили роботу спортивного клубу, квіткового і магазину побутових товарів, а також декількох закладів громадського харчування. Крім того, поліція притягнула до відповідальності сім водіїв. Тепер порушникам може загрожувати штраф від 17 до 34 тисяч гривень, а для посадових осіб він може досягати 170 тисяч.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що станом на ранок 30 березня на Харківщині є дві підозри на коронавірус. Відомо, що ці випадки не пов'язані з вже підтвердженим захворюванням коронавірусом в Харкові.

Також "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові понад 400 громадян знаходяться на самоізоляції. Більшість з них повернулася з-за кордону. Зокрема, з країн Західної Європи.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися