Яку погоду очікувати харків'янам 31 березня

Істотних опадів не передбачається

Завтра, 31 березня, в Харкові та області очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Про це інформує Харківський Гідромітцентр.

Вітер буде північно - східний, 7 - 12 м / с. Температура вночі від 1 ° морозу до 4 ° тепла, вдень зниження до 3 - 8 ° тепла. По місту: температура повітря вночі 0 - 2 ° тепла, вдень зниження до 4 - 6 ° тепла.

За даними порталу "Синоптик", у вівторок, 31 березня, в Харкові на протязі усього дня стоятиме хмарна погода. Опадів не передбачається.

picture

Народний прогноз погоди

31 березня вшановується пам'ять святителя Кирила, архієпископа Єрусалимського. У народі святителя називали Кирило - "дери полоз", тому що з цього часу дороги псувались. Якщо до цього дня прилітало багато лебедів, весна буде теплою. З цього дня розпочинаються ранні грози, раннє цвітіння мати-й-мачухи. Якщо на схилах пагорбів з'являються перші квіти мати-й-мачухи, отже початок квітня буде теплим.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що у Харкові правоохоронці склали майже 200 протоколів за порушення правил карантину.



Джерело: http://kharkiv.meteo.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися