У Харків сталася смертельна ДТП

Водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням

У Харкові на пр. Любові Малої зіткнулися легкові автомобили ВАЗ і Volkswagen. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполції в Харківській області.

За даними "главку", дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 30 березня, близько 13:00. Встановлено, що водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого сталося зіткнення.

Від отриманих ушкоджень пасажир автомобіля ВАЗ загинув на місці, водій легковика помер незабаром після госпіталізації. Особи загиблих встановлюються.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Новобаварского відділу поліції, вирішується питання про кваліфікацію події, згідно з Кримінальним кодексом України. Всі обставини аварії з'ясовуються.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що в Балаклійському районі Харківської області в одній з колоній знайшли схованку. За даними відомства у Покровській виправній колонії №17 в посилці, призначеної для засудженого, виявили заховані в ній мобільні телефони.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися