У Харкові на ХТЗ знайшли бездиханне тіло жінки

Жінка сиділа на лавочці без верхнього одягу та босоніж

Вранці у  понеділок, 30 березня, в Харові перехожі виявили на лавочці навпроти одного з будинків на Олександрівському проспекті тіло жінки. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Повідомлення до Індустріального відділу поліції надійшло  о 06:25.

На місце події прибули працівники поліції та медики швидкої допомоги. Лікарі констатували смерть жінки. Правоохоронці повідомляють, що померлою виявилася 42-річна місцева мешканка.

На світлинах, які очевидці оприлюднили у соцмережах видно, що померла жінка без верхнього одягу та взуття. Також очевидці повідомляють, що нібито померла працювала прибиральницею у 25 лікарні та була схильна до суїциду, "так як було багато порізів на руках".

Наразі у поліції з’ясовують обставини смерті жінки. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що під Харковом знайшли тіло пенсіонерки, яку родичі розшукували три тижні. На тілі 85-річної жінки не виявили слідів насильницької смерті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися