У Харкові пасажирський автобус потрапив у серйозну ДТП: ФОТО з місця події

Внаслідок пригоди постраждали двоє людей

Сьогодні у Харкові сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода та участю трьох транспортних засобів. Про це повідомляється у поліції Харківської області.

Аварія сталася приблизно о 8:30, на перехресті проспектів Індустріального та Героїв Харкова. Дорогу не поділили пасажирський автобус MAN, Mitsubishi Pajero та RENAULT Logan.

picture

За попередньою інформацією, водій Mitsubishi Pajero, рухаючись проспектом Героїв Харкова, втратив керування на мокрій дорозі, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з пасажирським автобусом MAN та автомобілем RENAULT Logan.

picture

Внаслідок пригоди постраждав 49-річний водій автомобіля Mitsubishi Pajero та 26-річний водій RENAULT Logan. Транспортні засоби зазнали сильних механічних пошкоджень.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв:

• На початку травня на Рівненщині сталася масштабна ДТП, в якій загинули 26 людей - 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуси та автобуси). Серед загиблих також опинилися уродженці Харківської області. Зазначається, що ця ДТП стала наймасштабнішою трагедією на дорогах України за останнє десятиліття. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові сталося одразу кілька ДТП із постраждалими. Як зазначив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов, цей показник уже виявився наближеним до довоєнного. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• 23 квітня на проспекті Льва Ландау сталася смертельна ДТП. Загинув водій ВАЗу. Постраждали у ДТП водій Тойота та пасажир ВАЗ. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися