ДТП у Рівненській області з 26 загиблими: серед жертв є уродженці Харківської області

ДТП стала наймасштабнішою трагедією на дорогах України за останнє десятиліття

4 травня стали відомі подробиці страшної масштабної дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на Рівненщині. Як виявилось, серед загиблих пасажирів автобуса були люди родом із Харківської області. Про це повідомили на сторінці МВС України у Facebook.

Аварія сталася близько 19:20 поблизу села Ситне Дубенського району Рівненської області. За попередньою інформацією, водій мікроавтобуса Mercedes Vito виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою Mercedes, що віз цистерну з пальним. Далі бензовоз вилетів на зустрічну зустріч і зіткнувся з пасажирським автобусом Neoplan. Фура з'їхала в кювет і вибухнула. Вогнем було знищено і мікроавтобус з автобусом.

Як повідомили в МВС України, загинули 26 людей - 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуси та автобуси). Ще 12 людей отримали травми: 11 – пасажирів автобуса та водій бензовозу. Усі пасажири – у віці від 17 до 69 років. Молодшому 12 травня мало виповнитися 18 років.

picture

Анкетні дані трьох осіб поки що не встановлені, серед них водій мікроавтобуса. На цей момент вже відомо, що на момент ДТП у салоні автобуса "Setra", який прямував до Польщі, перебували 34 пасажири та один водій. Ще один пасажир мав підсісти до автобуса у місті Броди. Другий водій мав сісти до автобуса у Львові.

Усі учасники ДТП із Житомирської, Київської, Чернігівської, Харківської та Хмельницької областей. На місці події продовжують працювати спецслужби, відбувається зачистка дорожнього покриття. Рух на цій ділянці повністю відновлено.

Читайте також:

 Радник Міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко пояснив, чому російський диктатор Володимир Путін намагається знищити Харків.

 У Генштабі ЗСУ повідомили, що в Ізюмському районі Харківської області російські окупанти продовжують наступальні дії. Подробиці у нашому матеріалі.

 У Міністерстві оборони Великобританії озвучили цілі російських окупантів на Ізюмському напрямку.

• Мер Харкова Ігор Терехов звертається до городян з проханням залишатися в укриттях, навіть коли в місті немає сигналу тривоги, оскільки виходити на вулиці небезпечно через постійну загрозу ракетного обстрілу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися