Викладач харківського ВНЗ загинув у бою

Загиблий був викладачем кафедри філософії в університеті

Захищаючи батьківщину, загинув викладач Харківського національного університету будівництва та архітектури Білостоцький Микита Олександрович. Про це повідомили у пресслужбі ВНЗ.

За інформацією джерела, Білостоцький загинув 5 серпня у боях під Вугледаром. Упродовж багатьох років Микита Олександрович очолював музей історії ХНУБА, працював викладачем кафедри філософії, керував Центром військово-патріотичного виховання.

"Власним прикладом відданого служіння рідній Україні він був взірцем патріотизму та мужності для студентської молоді та колег. Висловлюємо щирі співчуття родині та побратимам загиблого від колективу університету", - йдеться у повідомленні.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

З життя пішов колишній ректор Харківського національного університету будівництва та архітектури Микола Болотських. Технології Миколи Болотських застосовували під час будівництва низки вугільних розрізів, шахт, а також метрополітенів у Харкові, Києві, Тбілісі та інших містах.

Російські окупанти обстрілюють Харків із першого дня війни. За цей час вони знищили понад 2 тисячі багатоповерхівок, велику кількість будівель, магазини, школи, а також ВНЗ.   У Мережі з'явилися фотографії зруйнованих університетів у Харкові. Голова ХОДА запевняє, що кожен із них буде відбудований і стане ще кращим. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові пішов із життя Богатиренко Костянтин Іванович – викладач кафедри автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися