У спальному районі Харкова загорівся легковик

У результаті пожежі ніхто не постраждав

Сьогодні, 1 квітня, в Київському районі Харкова загорівся легковий автомобіль. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Харківській області.

Зазначається, що повідомлення про пожежу на вулиці Метробудівників, 42 у службу порятунку "101" надійшло о 2:29. Пожежа виникла в легковому автомобілі "Шевроле Авео".

До місця події негайно виїхали рятувальники 22-ї Державної пожежнорятувальної частини. Горів моторний відсік, праве колесо і пошкодженоелобове скло. О 02:50 відбулася повна ліквідація. Вогнем пошкоджено авто на площі 3 кв. м.

До ліквідації пожежі було залучено 10 рятувальників та 2 одиниці техніки. В результаті пожежі ніхто не постраждав. Обставини події та причина пожежі встановлюються.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що у Харкові правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом побиття цуценя спанієля. Йдеться про побиття цуценя спанієля. Все сталося вранці, 30 березня, в одній із квартир у будинку на проспекті Архітектора Альошина. Господар "виховував" собаку табуретом по голові на балконі. Це побачили випадкові перехожі і викликали поліцію.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися