У Харкові автомобіль на величезній швидкості влетів у тролейбус: Подробиці (ФОТО)

Харків'янин потрапив у ДТП під алкоголем

У Харкові 21 серпня на проспекті Лева Ландау водій за кермом Toyota врізався в тролейбус, що стоїть. Легковик розірвало, а тролейбус спалахнув. Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Виявилось, що водій легковика був під алкоголем. Зафіксувати стан сп'яніння чоловік відмовився у присутності двох свідків.

На водія склали адмінпротоколи за ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що призвели до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (відмова від обліку стану сп'яніння) КУпАП.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв:

• На початку травня на Рівненщині сталася масштабна ДТП, в якій загинули 26 людей - 24 пасажири та двоє водіїв (мікроавтобуси та автобуси). Серед загиблих також опинилися уродженці Харківської області. Зазначається, що ця ДТП стала наймасштабнішою трагедією на дорогах України за останнє десятиліття. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові сталося одразу кілька ДТП із постраждалими. Як зазначив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов, цей показник уже виявився наближеним до довоєнного. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

• 23 квітня на проспекті Льва Ландау сталася смертельна ДТП. Загинув водій ВАЗу. Постраждали у ДТП водій Тойота та пасажир ВАЗ. Подробиці події читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися