В Харкові через випалювання сухостою постраждала теплотраса та автомобіль

На Харківщині вигоріло понад 22 гектари, вогнем пошкодило кілька будівель

У четвер, 2 квітня, на Харківщині рятувальники отримали 38 повідомлень про займання сухостоїв. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Через спалювання сухої трави та сміття вигоріло понад 22 гектари, сталося кілька пожеж та постраждали теплотраса та машина.

picture

Так, вогнем пошкодило господарчу споруду в Красноградському районі та дахи двох гаражів в  Ізюмі. В Слобідському районі Харкова на Морозова, 11, внаслідок горіння сухих гілок та сміття загорівся утеплювач теплотраси та оплавилась права частина автомобілю RAVON.

picture

Рятувальники знов звернулися до громадян з проханням не спалювати сміття, особливо в суху вітряну погоду, не випалювати очерет, суху траву та стерню. В ДСНС кажуть, що недотримання правил пожежної безпеки може призвести до великої та непоправної біди.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харківській області через випалювання сухостою згоріла приватна господарська будівля. Надзвичайна подія трапилася в селищі Мала Данилівка на Чайковського, 5.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися