В Харкові у ДТП загинув літній чоловік

Подія трапилася у Немишлянському районі.

Учора вдень під колесами авто загинув пішохід. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Відділу комунікації поліції Харківської області.

Смертельна аварія сталася 13 вересня близько 10:20 на вулиці Салтівське Шосе. 35-річний водій "Volkswagen Jetta", рухаючись в напрямку вулиці Гвардійців Широнінців, скоїв наїзд на пішохода.

Від отриманих травм 79-річний чоловік помер на місці події.

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

picture

picture

picture

Раніше у "Коментарях. Харків" повідомлялося:

Ще одне звільнене від окупантів село на Чугуївщині стало місцем злочину російських військових. Поліцейські виявили тіла мирних жителів зі слідами тортур у селищі Залізничному. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Після деокупації населених пунктів на Харківщині місцеві жителі звертаються до правоохоронних органів, повідомляючи про злочини російських військових. Наразі за процесуального керівництва Чугуївської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Так, у сел. Залізничному Чкаловської територіальної громади Чугуївського району Харківської області місцеві жителі звернулися до поліції та повідомили про те, що військовослужбовці РФ вбили їх односельців.

11 вересня правоохоронці виявили чотири трупи. Усі тіла – зі слідами тортур. Трьох із них поховано на території домоволодінь, ще один був заритий на території асфальтного заводу навпроти залізничного вокзалу селища.

За попередньою версією слідства потерпілих убили російські військові, коли окупували вказаний населений пункт. Наразі тіла направлені для проведення судово-медичної експертизи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися