На Харківщині затримали чоловіка, який намагався дати хабара слідчому

За гроші чоловік хотів повернути вилучену автівку з незаконно нарубаною деревиною

В Харківській області викрили спробу підкупу слідчого. Про це повідомляє Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Повідомляється, що співробітники поліції піймали "на гарячому" 36-річного мешканця Лозівського району з повною вантажівкою незаконно вирубаної деревини. Машину з деревами вилучили та помістили на штраф-майданчик, а за фактом події розпочали кримінальне провадження за ст.246 Кримінального кодексу України.

Порушник намагався вирішити питання за допомогою хабара. Він звернувся до слідчого Лозівського відділу поліції з проханням повернути транспортний засіб до завершення розслідування. За це пообіцяв віддячити – сплатити 1,5 тисячі доларів.

Про таку пропозицію правоохоронець доповів керівництву та до  управління Департаменту внутрішньої безпеки. Затримали хабарника під час передачі першої частини неправомірної вигоди - 5 тисяч гривень.

Чоловіку повідомили про підозру за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі (ч.3 ст.369 КК України). Наразі він затриманий у порядку ст.208 КПК України.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харкові силовики викрили патрульних, які взяли хабар через мобільний додаток.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися