На Харківщині рятували теля, яке впало у колодязь. Знадобилося 15 чоловіків (Фото)

В Харківській області свійська тварина впала у покинутий колодязь

У середу, 29 січня, в одному з сіл Барвінківського району Харківської області сталася надзвичайна подія – теля провалилося у покинутий колодязь глибиною 5 метрів. Про це портал "Коментарі. Харків" дізнався у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Рятувальникам зателефонувала місцева жителька, вона прохала допомогти витягти свійську тварину з глибокої ями. Теля впало в покинутий колодязь на вулиці поблизу одного будинків в селі Малолітка. 

Яма була прикрита тонким листом шиферу. Скоріш за все, теля стало на нього та провалилось.

picture

На місці події співробітники ДСНС спустили у колодязь одного із рятувальників. Він мав закріпити мотузку на теляті, щоб за її допомогою витягти тварину нагору. Через обмежений простір колодязя це було дуже складно зробити. Проте вдалося. Свійську тварину обв’язали за тулуб. 

Витягали теля з ями 15 чоловіків. 5 рятувальників та 10 місцевих жителів. Рятувальна операція тривала близько 40 хвилин.

picture

У ДСНС повідомляють, що свійську тварину витягли на землю без травм.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові рятувальники загасили дві палаючі машини. Пожежі сталися вночі. Гасили припарковані машини у Холодногорському та Московському районах Харкова. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися