Вночі у Харкові горіли дві машини. У ДСНС не виключають підпал (Фото)

У Холодногорському та Московському районі Харкова рятувальники гасили припарковані машини

Сьогодні вночі, 27 січня, у Харкові згоріли два автомобілі. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у прес-службі ГУ ДСНС України в області.

Пожежі сталися у Холодногорському та Московському районах Харкова.

Перший виклик надійшов до рятувальників о 01:31. Співробітникам ДСНС повідомили про пожежу в автомобілі Land Rover Freelander. Він був припаркований на дорозі на Салтикова-Щедріна, поблизу приватних будинків.

picture

Коли рятувальники прибули на місце події, машина була повністю охоплена вогнем. Ліквідували пожежу о 02:08. Її площа склала близько 4 квадратних метрів. Ймовірною причиною її виникнення у ДСНС вважають - занесення відкритого джерела вогню.

Друга надзвичайна подія сталася на Гвардійців Широнінців, 59-А. Виклик до чергової частини надійшов о 4:08. Горів BMW 116 i. Машина стояла у дворі багатоповерхівки.

picture


Вогонь охопив салон машини. Площа пожежі склала близько 5 квадратних метрів. О 4:45 її повністю ліквідували. Наразі у ДСНС з’ясовують причину її виникнення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у центрі Харкова згорів трейлер для продажу кави. Причеп був припаркований на Пушкінській. Пожежа сталася о 4:36 ранку. Горіло зсередини.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися