У Харкові судитимуть трьох рецидивістів за крадіжки зі складів та авто

Харківська обласна прокуратура направила до суду відповідний обвинувальний акт.

У Дзержинському районному суді м. Харкова судитимуть членів організованої злочинної групи за факт повторних крадіжок. Відповідний обвинувальний акт затвердила та направила до суду Харківська обласна прокуратура. Трьох раніше судимих чоловіків звинувачують у крадіжках, вчинених повторно організованою групою, поєднаних з проникненням у сховище. Відповідно до Кримінального кодексу України це ч.ч. 3, 5 ст. 185.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Харківської обласної прокуратури. Серед обвинувачених рецидивісти з Харкова віком 42, 36 та 35 років. 


picture

picture

У жовтні 2021 року правоохоронці затримали зловмисників після того, як вони скоїли крадіжку з автомобіля, що належить поліцейському. Серед викраденого було виявлено форменний одяг працівника поліції. Його в подальшому зловмисники планували використовувати у своїй злочинній діяльності.

picture

У результаті проведення досудового розслідування було встановлено, що протягом 2021 року ОЗГ обікрала 9 складських приміщень. Злочинці заподіяли збитків на загальну суму майже 300 000 гривень.

Обвинувачених можуть засудити до позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Варто зазначити, що  відповідно до ст. 62 Конституції України особа є невинуватою у вчиненні злочину і не може отримати кримінальне покарання, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше у "Коментарях. Харків" повідомлялося, що голова Вовчанського районного суду Харківської області вступила у змову з російськими загарбниками та схиляла своїх колег до державної зради, використовуючи власний авторитет.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися