Неповнолітню, яка втекла з харківської лікарні, знайшли у подруги

Поліцейські розшукали неповнолітню, яка днями втекла з харківської лікарні

Неповнолітню, 15-річну дівчину, поліцейські знайшли у подруги. Вони перебували  в селі Краснопавлівка. Дівчину повернули до медичного закладу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

“Жодних протиправних дій відносно неї скоєно не було”, - повідомили у поліції.

Правоохоронці провели з неповнолітньою втікачкою профілактичну бесіду.

У силовій структурі розповіли, що 1 жовтня до відділу поліції  № 1 ХРУП № 1 надійшла інформація про те, що з лікарні зникла 15-річна пацієнтка. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що співробітники поліції встановлюють місцезнаходження Софії Винокурової, 2006 року народження. Дівчина 1 жовтня пішла з харківської лікарні у невідомому напрямку.

Також повідомлялося, що з примусової депортації вдалося повернути багатодітну родину, яка проживала на Харківщині. Наразі сім'я перебуває у безпечному місці - у Швейцарії. Від початку війни сім’я переховувалася у підвалі, а Олена працювала медсестрою у підвалі лікарні. Одного дня під обстріл потрапив один із її синів і отримав серйозні поранення. Олена шукала шляхи, як врятувати сина, і сім’ї вдалося виїхати за кордон.

Загроза для родини минула. Поранений хлопець пройде необхідне лікування та реабілітацію, а інші дітки отримають усю необхідну допомогу. Віцепрем’єр-міністр України Ірина Верещук неодноразово закликала інформувати владу про випадки депортації рідних чи знайомих. Для цього потрібно телефонувати на цілодобову гарячу лінію Мінреінтеграції 1548 або до профільного фахівця міністерства Наталії Ємець за телефоном: (050) 562-03-13. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися