На Харківщині за добу перевірили 45 осіб за підозрою у причетності до ДРГ

У Харківській області правоохоронці продовжують забезпечувати правопорядок та проводять необхідні перевірки

За добу на Харківщині правоохоронці разом з військовими перевірили понад 1030 транспортних засобів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Також поліція опрацювала та зафіксувала понад 9 фактів пошкоджень будинків та інших споруд, спричинених обстрілами та пожежами. “За підозрою у проведенні пропагандистської діяльності та у причетності до диверсійно-розвідувальних груп до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 45 осіб”, - зазначили в поліції.

На деокупованих територіях області підрозділи поліції відновлюють свою роботу. Публічну безпеку та порядок забезпечують на 9 напрямках деокупації: Балаклійському,  Ізюмському, Куп’янському, Липецькому, Золочівському, Вовчанському, Борівському, Чугуївському, Великобурлуцькому. Приміром, працівники сектору поліцейської діяльності № 1 Ізюмського районного управління поліції у повному обсязі приступили до виконання службових обов'язків на деокупованій території селища Борова та її звільнених територіях.

Також виконується робота з обстеження та розмінування населених пунктів. З початком деокупаційних заходів вибухотехніки перевірили територію загальною площею близько 1345,3 гектара. Фахівці вилучили 21745 вибухонебезпечних предметів, знищили – 1681.
Загалом з початку деокупаційних заходів зареєстрували 1280 воєнних злочинів, з яких найбільше за ст. 438 КК України – 1144, за ст. 111-1 КК України – 115 та інші.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області від початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України було затримано майже 484 зловмисники.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися