Під Харковом рятівники визволили водія з понівеченого після ДТП автомобіля

Кабіна з водієм відірвалася від шасі машини та лежала на узбіччі

У неділю, 5 квітня, в Харківській області рятівники визволили із понівеченої після ДТП машини водія. Про це "Коментарі. Харків" дізналися в прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Повідомлення про подію надійшло до ДСНС о 06:09. Дорожньо-транспортна пригода сталася на  автошляху "Зміїв-Слобожанське" у Зміївському районі.

picture

На місці пригоди рятувальники побачили, що на узбіччі дороги лежить перевернутий вантажний автомобіль RENAULT PREMIUM з напівпричепом. Кабіна машин відірвалась від шасі і знаходилась поруч. В ній затиснуло 40-річного водія.

За допомогою аварійно-рятувального інструменту (бензорізу та гідравлічної розтяжки) водія деблокували з кабіни та передали медикам швидкої допомоги.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харківській області рятувальники до ночі гасили палаючий ліс. Загоряння сталося в лісництві Вовчанського району. Вигоріло 10 гектарів сухої трави, сосни і хвойної підстилки. Пожежу гасили більше шести годин.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що під Харковом на пожежі загинули чотири людини. Горіло у непрацюючій котельні. За попередніми даними, жертвами вогню стали люди без місця проживання, які вирішили погрітися у неопалюваному приміщенні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися