Сварка з сусідом призвела до вибуху: зловмиснику загрожує до 7 років ув'язнення

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею хуліганство

Поліція Харківщини повідомила правопорушнику про підозру у скоєнні злочину. Зловмисник посварився з сусідом та кинув гранату в його будинок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

До Ізюмського районного управління поліції 9 жовтня надійшло повідомлення про вибух у житловому будинку в місті Ізюмі. Правоохоронці встановили особу правопорушника - ним виявився 46-річний житель міста. Між зловмисником та сусідом виник конфлікт,  після чого чоловік взяв раніше сховану гранату та кинув в тамбур будинку, де перебував сусід. 

picture

Слідчі за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.  

11 жовтня правопорушнику повідомили про підозру у скоєнні злочину та вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що “керівника” псевдогосподарчого відділу у смт Шевченкове, що на Харківщині, взяли під варту. 24-річному чоловіку повідомили про підозру за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України). Досудове розслідування встановило, що під час окупації смт Шевченкове Куп‘янського району місцевий житель працював на окупантів. Відомо, що у червні військові РФ запропонували чоловіку обійняти посаду “керівника” так званого “господарчого відділу” в окупаційній адміністрації, на що колаборант погодився. Чоловік виконував всі накази російських представників. Приміром, він організував встановлення на території населеного пункту білбордів з проросійською агітацією для підняття бойового духу загарбників.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися