У Харкові пожежники врятували чоловіка з палаючої квартири (ФОТО)

Пожежа сталася в багатоповерхівці.

14 жовтня о 19:51 на номер "Служби спасіння" надійшло повідомлення про пожежу у 12-поверховому житловому будинку за адресою: м. Харків, пр-т Перемоги, 66. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України у Харківській області.

До місця події було направлено 3 відділення служби порятунку на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині.

На момент прибуття вогнеборців у чотирикімнатній квартирі на 11-му поверсі горіли меблі та речі на площі 20 кв. м.

З задимленої оселі вогнеборцями було врятовано власника квартири, чоловіка 1983 року народження.

О 20:06 пожежу локалізували, а о 21:52 повністю ліквідували. Причина її виникнення наразі встановлюється.

Nl7bMfz-ahI9oanCiseYAFOci.jpg

xAGAjPJmaWS8BpV7KDe-4BePV.jpg

NZ8MWJnbx1inCEwa9BwjLrNaE.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харковіоперативно відновили електропостачання та дорожне покриття після обстрілів. Учора весь день ремонтники працювали над усуненням наслідків "прильотів" ракет.

Енергетики, дорожники та комунальні служби оперативно усунули наслідки ракетних ударів, через які кілька районів Харкова напередодні опинилися без електрики. Також було пошкоджене дорожне покриття, де ракети залишили величезні вирви. Про це 14 жовтня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"За ніч нам вдалося повністю відновити енергопостачання. Зараз усі дев'ять районів – зі світлом. Все працює у штатному режимі. Також сьогодні ми заасфальтували дорогу в місцях, куди вночі влучили снаряди", - зазначив мер.

Також Ігор Терехов повідомив, що ворог продовжує бомбардувати місто та область. Зокрема, кілька прильотів було зафіксовано поблизу Харкова.

Бригади "Шляхрембуд" усунули наслідки ворожих обстрілів у різних районах Харкова.  Зокрема, вони відновили проїжджу частину по вул. Залютинській та внутрішньоквартальну дорогу по вул. Полтавський Шлях. 

Крім того, комунальники нанесли дорожню розмітку на пр. Альошина, вул. Лосівській та пр. Олександрівському.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися