У Харкові горів приватний будинок: пожежники виявили тіло жінки

У Харкові вогнеборці ліквідували пожежу у приватному будинку на двох господарів. В осередку вогню виявили тіло загиблої жінки

У понеділок, 17 жовтня, о 04:36 на номер 101 надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на двох господарів. Займання сталося у житловій будівлі в Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

Для ліквідації пожежі до місця події прибуло 6 оперативних відділень ДСНС на автоцистернах. Вогнеборці виявили уже досить розвинену пожежу. У будинку горіли домашні речі та частина даху будівлі на загальній площі 100 кв.м. Під час ліквідації вогню в одній з палаючих кімнат вогнеборці виявили тіло жінки, 1955 року народження.

О 05:38 фахівцям вдалося локалізувати пожежу, а о 07:00 - ліквідувати.  Причиною виникнення пожежі, за попередніми даними фахівців, було порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що протягом минулої доби, станом на ранок 17 жовтня, ворожі війська обстріляли кілька районів Харківської області. Атака велася з мінометів, а також реактивної та ствольної артилерії. Під ударом опинилися населені пункти, розташовані вздовж лінії зіткнення та кордону з Росією.

Зокрема, ворожі війська обстріляли м. Вовчанськ Чугуївського району, села Вовчанської громади. Також було атаковано смт Дворічне Куп'янського району, смт Козача Лопань Харківського району та інші. У результаті обстрілів російськими військами в нежитлових будівлях виникли пожежі. В обласному Центрі екстреної медичної допомоги повідомили, що в Харківському районі внаслідок обстрілу Лук’янців минулої доби загинула 45-річна жінка.



Джерело: https://t.me/DSNS_Kharkiv
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися