Через куріння у ліжку рятувальникам Харкова довелося рятувати чоловіків з багатоповерхівки

Троє чоловіків через свою необережність спричинили пожежу у квартирі.

Рятувальники Харкова прибули на пожежу, яка трапилася у багатоповерхівці за адресою: в'їзд Фесенківський, 9. Пожежа сталася о 21:35 через необережну поведінку під час куріння. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главку ДСНС у Харківській області.

Так, у квартирі на п’ятому поверсі 16-поверхівки загорілося ліжко та речі одного з мешканців квартири. Вся квартира була заповнена димом, через що чоловіки не могли самостійно вибратися з приміщення.

Пожежники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини озброїлися апаратами ГЗДС та відшукали в задимленій оселі трьох чоловіків 1954, 1967 та 1969 років народження. Людей негайно вивели на свіже повітря та надали допомогу. Після огляду медиками швидкої врятовані від подальшої госпіталізації відмовились.

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Від обстрілів російських окупантів цієї доби з 25 на 26 жовтня знову страждали села та міста у Куп'янському, Харківському та Чугуївському районах Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Ворог приміняв міномети, ствольну та реактивну артилерію для обстрілу Вільхуватки, Бударки, Шевченкового, Стрілечої, Дворічної, Берестового, Першотравневого та інших населених пунктів.

За інформацією медиків, цієї доби через ворожі обстріли серед мирного населення поранених не було. Все ж від ворожої міни постраждала 71-річна жінка з Харківського району, яка біля смт Козача Лопань пасла кіз та натрапила на небезпечний предмет. Жінку госпіталізували з пораненнями.

Очільник області звернувся до всіх мешканців Харківщини з проханням бути максимально обережними. Тому що хоча і вибухотехники працюють майже цілодобово, але поки розміновуються тільки об'єкти критичної інфраструктури та основні дороги. Ходити в ліси, поля, узбіччями доріг вкрай небезпечно, тому що ворог замінував майже всю територію Харківщини, що була окупована раніше.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися