Захотілося пити та курити: харків’янин обікрав магазин під час комгодини

Загальна вартість вкрадених товарів становить більше 12 тисяч гривень.

37-річний харків’янин пробрався у магазин під час комендантської години та здійснив крадіжку. Чоловіка знайшли поліцейські та затримали за скоєння злочину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Так, відомо, що чоловік під час комгодини пошкодив ножем пластикові двері у магазині, після чого виніс з торговельного приміщення алкоголю та тютюнових виробів на загальну суму понад 12 тисяч гривень. Крадіжка трапилася у Салтівському районі міста Харкова.

За даним фактом слідчим Харківського районного управління поліції № 2 відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

24 жовтня чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

zHY2h6Zss1L1hjaIBrLtKRfDI.jpeg

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

26 жовтня приблизно о 9:25 у Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Академіка Павлова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

28-річний чоловік переходив проїжджу частину біля нерегульованого пішохідного переходу. В цей час водій "БМВ-187" скоїв наїзд на пішохода. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

Поліція наразі встановлює всі обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися