У Харкові ще одна людина загинула у ДТП

Поліція з'ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Травми, не сумісні з життям, отримав 40-річний чоловік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

27 жовтня о 13:40 по проспекту Героїв Харкова водій автомобіля  "ВАЗ 21104" скоїв наїзд на пішохода, який перебігав проїжджу частину у невстановленому для цього місці.

Від отриманих травм чоловік помер.

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

i7k3ZMWXZStmwaRYoH_RVJBo3.jpeg

iI_33_6UKo9syuDKYgV9vB31H.jpeg

8lm_WG_RYCgABxZJedrk0HH2_.jpeg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Смертельне ДТП трапилося у Салтівському районі Харкова. 26 жовтня вранці автомобіль наїхав на пішохода.

26 жовтня приблизно о 9:25 у Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Академіка Павлова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

28-річний чоловік переходив проїжджу частину біля нерегульованого пішохідного переходу. В цей час водій "БМВ-187" скоїв наїзд на пішохода. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Поліція наразі встановлює всі обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися