Бив палкою продавчинь та забирав гроші з каси: поліція затримала грабіжника з Салтівки

Поліція оперативно затримала чоловіка за скоєння низки розбійних нападів.

Зловмисник нападав на продавчинь, палкою наносив тілесні ушкодження та забирав гроші з каси. Встановлена причетність чоловіка до скоєння кількох розбійних нападів у Салтівському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

24 жовтня до поліції надійшов виклик про те, що у Салтівському районі до магазину увірвався невідомий з палкою у руках. Зловмисник був у медичній масці та в гумових рукавичках. Він наніс декілька ударів по рукам продавчині та вимусив її віддати гроші з каси у сумі 2800 гривень. З місця події порушник втік.

Ввечері 27 жовтня в іншому торговельному приміщенні невідомий з такими же прикметами побив продавчиню та забрав з каси 1200 гривень, після чого втік.

Оперативники Харківського РУП № 2 спільно з співробітниками відділу поліції № 2 Харківського РУП № 1 та Управління карного розшуку викрили зловмисника. Ним виявився 31-річний раніше судимий наркозалежний харків’янин.     

У чоловіка поліцейські вилучили речові докази.

TppPzute6WskD_nAlT7UfRL_y.jpeg

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 8 до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

28 жовтня чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Встановлена  причетність чоловіка  до скоєння інших розбійних нападів на території Салтівського району. Слідчі дії тривають.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися