На Харківщині легковик переїхав пішохода

Водій перебував у тверезому стані

У Харківській області в Ізюмі сталася трагічна ДТП, в результаті якої загинув 50-річний пішохід. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

За даними "главку", аварія сталася сьогодні, 8 квітня, близько 00.30. З'ясувалося, що чоловіка збив 51-річний водій автомобіля Mercedes. За попередніми даними, пішохід перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він переходив дорогу в невстановленому для цього місці. Від отриманих травм чоловік загинув.

picture

Водій транспортного засобу тілесних ушкоджень не отримав. У приймальному відділенні місцевої лікарні його обстежили на стан алкогольного сп'яніння. Результати перевірки свідчать, що водій був тверезим.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Всі обставини дорожньо-транспортної пригоди зараз з'ясовують співробітники поліції.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що 8 квітня вранці на Харківщині у пункті пропуску "Гоптівка" затримали озброєного чоловіка.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися