На Харківщині «чорний лісоруб» намагався підкупити слідчого поліції

Зараз чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту

У Харківській області силовики спіймали на хабарі "чорного лісоруба", який намагався підкупити слідчого поліції. Про це повідомили у відділі комунікації прокуратури Харківської області.

Відзначається, що 36-річного мешканця Лозівського району викрили з повним автомобілем незаконно зрубаної деревини. Автомобіль зі зрубаною деревиною вилучили. В рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконної порубки лісу, суд наклав арешт на вилучену машину і лісоматеріали. Через деякий час чоловік звернувся до слідчого Лозівського відділу поліції і запропонував йому хабар за вирішення питання щодо арештованого автомобіля і лісоматеріалів.

picture

"Силовики затримали чоловіка "на гарячому", під час передачі поліцейському хабара. Зараз чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту", - зазначили в обласній прокуратурі.

Силовики повідомили зловмиснику про підозру за фактом пропозиції та надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальну посаду (ч. 3 ст. 369 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна або без такої. Досудове розслідування триває.

picture

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що 8 квітня вранці на Харківщині у пункті пропуску "Гоптівка" затримали озброєного чоловіка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися