У Харкові спіймали "чорного" сантехніка: пограбував індивідуальний тепловий пункт

Зловмисник намагався вкрасти автоматику у підвалі будинку

Правоохоронці спіймали 21-річного хлопця, який намагався пограбувати індивідуальний тепловий пункт у підвалі будинку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківські теплові мережі". Одна крадіжка завдала 40 тисяч гривень збитків.

Зловмисник намагався вкрасти автоматику з індивідуального теплового пункту у підвалі будинку.  Тепловий пункт було встановлено за проєктом Світового Банку.

Повідомляється, що спочатку співробітники Служби безпеки, режиму та зв'язку КП "Харківські теплові мережі" провели власне розслідування. Фахівці попередньо встановили особу підозрюваного, що допомогло поліції спіймати крадія на гарячому.

picture

Крадій встиг вкрасти деяке обладнання теплового пункту у підвалі будинку. У валізі "чорного" сантехніка прямо на місці злочину поліція виявила 7 манометрів, крани та з'єднувальні труби для них.

За даним фактом порушили Кримінальну справу за статтею  15. ч. 2. ст. 185. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КК України. Він знаходиться у слідчому ізоляторі.  Правоохоронці підозрюють, що це не перша подібна крадіжка затриманого.

У теплопостачальній компанії зауважили, що півтора місяця тому за подібний злочин затримали  брата підозрюваного. Наразі він перебуває у місцях позбавлення волі.  Теплоенергетики закликали харків'ян стежити за незнайомими людьми, які намагаються пройти у підвал. Також просять, по можливості, не допускати у підвал сторонніх та у разі підозри на крадіжку повідомляти правоохоронцям.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що багатоквартирні будинки Харкова готують до відновлення теплопостачання. Спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” виконують пробні пуски теплоносія до будинків з метою виявлення та усунення дефектів системи.



Джерело: https://t.me/teploseti
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися