У багатоквартирних будинках Харкова за добу виявили майже 200 протікань тепломереж

Ремонтні бригади оперативно ліквідовують дефекти, виявлені під час пробного пуску теплоносія

Багатоквартирні будинки Харкова готують до відновлення теплопостачання. Спеціалісти КП “Харківські теплові мережі” виконують пробні пуски теплоносія до будинків з метою виявлення та усунення дефектів системи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На підприємстві розповіли, що під час підготовки внутрішньобудинкових мереж опалення до зими виявили чимало прихованих дефектів. За минулу добу зареєстрували 182 звернень громадян на протікання системи.

У КП “ХТМ” розповіли, що ремонтні бригади оперативно усувають дефекти, які виникли через особливості закінчення попереднього опалювального періоду. Повідомили, що через пошкодження джерел теплопостачання та самих житлових будівель системи теплопостачання були уражені низькою температурою та морозом. На підприємстві зазначили, що явні дефекти тепломереж ліквідували ще після гідравлічних випробувань. Однак приховані пошкодження виявили тільки після пуску підігрітого теплоносія.

Фахівці оперативно виїжджають на виклики та усувають протікання систем. Також паралельно із запуском теплоносія проводиться робота з розвітрювання стояків.

Фахівці КП “Харківські теплові мережі” подякували харків'янам за розуміння та пильність у процесі передпускової підготовки. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові провели модернізацію котелень та центральних теплових пунктів, що дозволило створити альтернативні джерела постачання тепла замість старих підвальних котелень. Також відновили з використанням нових технологій джерела теплопостачання, які були пошкоджені у результаті вибухів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися