У Харкові жінка збила на пішохідному переході хлопця (ФОТО)

Поліція встановлює обставини ДТП із потерпілим у Основ'янському районі Харкова.

Аварія на проспекті Героїв Харкова сталася сьогодні, 9 листопада, близько 10:30. На нерегульованому пішохідному переході 30-річна водій Pegaut 206 здійснила наїзд на пішохода. 25-річного хлопця з тілесними ушкодженнями було доставлено до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію обласної поліції.

Від удару хлопця перекинуло на автомобіль "Skoda Fabia", що рухався назустріч.

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

LeWEEqDVGfqW9wX3CDiKYlXkQ.jpeg

jCNxoZ5l6kaOLljjzKYprA-Vd.jpeg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Поліція розшукує будь-кого, хто міг бачити дорожньо-транспортну пригоду в Харкові, яка сталася сьомого листопада, у понеділок увечері. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію поліції Харківської області. Так, близько 18:45 неподалік будинку № 9 по вулиці Роганській автомобіль наїхав на дівчину, яка переходила проїжджу частину. Вікторія Осипова, якій було 26 років, зазнала травм, несумісних із життям. Що саме це був за автомобіль, і хто був за кермом, поки що невідомо – водій втік з місця трагедії.

Якщо ви є свідком або очевидцем ДТП, або володієте іншою інформацією щодо цієї аварії, зокрема у вас є відеозаписи події або відеозаписи до та після ДТП, необхідно звернутися за телефоном 093-000-16-01.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися