У Харкові двоє хлопців познущалися над дівчинкою та виклали відео в мережу

Двоє хлопців зняли стрім, як б’ють неповнолітню дівчину.

Відео побиття неповнолітньої дитини поширилося соцмережами Харкова. Двоє хлопців 18 років знущалися з неповнолітньої дівчини та знімали це все на відео. Наразі ролик зі знущаннями видалили з деяких телеграм-каналів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на обласний главк поліції.

Поліція під час моніторингу соціальних мереж 5 листопада дізналася про жахливий вчинок двох харків’ян, які побили дівчину-підлітка та поширили це все через соцмережі.

Правоохоронці встановили, що інцидент відбувався в одному з будинків на вулиці Гвардійців Широнінців у Харкові.

Працівники поліції в Харківській області склали щодо 18-річних правопорушників протоколи за ст. 173 (дрібне хуліганство), ст. 178 (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) та 175-1 (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові жінка збила на пішохідному переході хлопця (ФОТО). Поліція встановлює обставини ДТП із потерпілим у Основ'янському районі Харкова.

Аварія на проспекті Героїв Харкова сталася сьогодні, 9 листопада, близько 10:30. На нерегульованому пішохідному переході 30-річна жінка-водій Pegaut 206 збила пішохода. 25-річного хлопця з травмами було доставлено до медичного закладу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію обласної поліції. Удар був такої сили, що хлопця перекинуло на автомобіль "Skoda Fabia", який рухався по зустрічній смузі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися