На Харківщині поліція знайшла неповнолітню: що трапилося

Стосовно батьків дівчини склали протокол про адміністративне правопорушення

У понеділок, 7 листопада, до відділу поліції Чугуївського району надійшла інформація про те, що 16-річна дівчина пішла на прогулянку та не повернулася додому. До поліції звернулася мати неповнолітньої дівчини, мешканка селища Донець Чугуївського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Особовий склад відділу поліції відразу приступив до пошуків зниклої дівчини. Після розмов зі знайомими та подругами, правоохоронці дізналися, що неповнолітня познайомилась з хлопцем на сайті знайомств та планувала до нього поїхати.

8 листопада правоохоронці знайшли неповнолітню в Ізюмському районі та повернули матері. Дівчина перебувала у нового знайомого. Жодних протиправних дій відносно неї скоєно не було.

Стосовно батьків дівчини працівники ювенальної превенції склали протокол про адмінправопорушення за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Батькам дівчини інкримінують невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області правоохоронці відшукали неповнолітню, яка пішла з дому та не поверталася три дні. Відомо, що у суботу, 29 жовтня,  до поліції звернувся 42- річний мешканець селища Високий Харківського району. Чоловік повідомив правоохоронцям, що три дні тому його 15-річна донька пішла нібито до своєї матері та до суботи не повернулася додому.

Того ж дня дівчину розшукали та повернули батькам. Вона повідомила, що весь цей час перебувала у своєї подруги у селищі Високий. З дитиною правоохоронці провели профілактичну бесіду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися