На Харківщині поліція відшукала неповнолітню, яка зникла на три дні

Дівчина пішла до своєї матері та три дні не поверталася додому

У Харківській області правоохоронці відшукали неповнолітню, яка пішла з дому та не поверталася три дні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. У поліції розповіли, що відносно дівчини не було скоєно жодних протиправних дій. 

Відомо, що у суботу, 29 жовтня,  до поліції звернувся 42- річний мешканець селища Високий Харківського району. Чоловік повідомив правоохоронцям, що три дні тому його 15-річна донька пішла нібито до своєї матері та до суботи не повернулася додому..

Правоохоронці відразу відреагували на повідомлення та розпочали пошуки неповнолітньої.

Того ж дня дівчину розшукали та повернули батькам. Вона повідомила, що весь цей час перебувала у своєї подруги у селищі Високий. З дитиною правоохоронці провели профілактичну бесіду.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ввечері 24 жовтня працівники Харківського райуправління поліції № 1 отримали інформацію про зникнення 9-річної дівчини. Правоохоронці оперативно розшукали та повернули додому неповнолітню дитину. Дев’ятирічна дівчинка була у знайомих, неподалік від її місця проживання. Стосовно неї не було скоєно жодних протиправних дій.  Поліцейські виявили дитину у знайомих протягом двох годин після отримання інформації про її зникнення. А у цей час мати неповнолітньої знаходилась у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці склали протоколи щодо 43-річної жінки за наступними статтями Кодексу України про адміністративне правопорушення: 

184 - невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей; 178 - розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися