У центрі Харкова з багатоповерхівки евакуювали двадцять мешканців: що трапилося

З верхніх поверхів житлового будинку рятувальники вивели людей.

Учора ввечері, приблизно о 18:45 на номер "Служби спасіння" Харкова надійшло повідомлення про пожежу у житловій багатоповерхівці по вул. Космічній, 23.

Рятувальники прибули на місце події та з’ясували, що на шостому поверсі загорілися  домашні речі в підсобному приміщенні багатоповерхового житлового будинку.

З верхніх поверхів рятувальниками було евакуйовано 20 мешканців будинку. Постраждалих немає. До ліквідації пожежі від ДСНС було залучено 6 одиниць техніки та 26 чоловік особового складу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

За добу з 11 на 12 листопада росіяни вели обстріл вздовж усієї лінії зіткнення та кордону з РФ у Харківській області. Увечері навіть мешканці Харкова чули вибухи та прильоти в області. Від обстрілів страждало мирне населення у Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, у селі Вовчанські хутори росіяни обстріляли фермерське господарство. Внаслідок обстрілу горіли приміщення майстерні, їдальні та адміністративної будівлі на площі 1300 кв.м. Обстріл стався о 12:12, а пожежу вдалося загасити лише через п’ять годин. До ліквідації пожежі від ДСНС було залучено 4 одиниці техніки та 15 чоловік особового складу. На щастя, постраждалих немає.

В Чугуївському районі через обстріли окупантів отримала поранення та була госпіталізована 80-річна жінка.

В Салтівському районі Харкова на касетному боєприпасі підірвалися та отримали поранення двоє хлопців 15 та 12 років. Постраждалих дітей госпіталізовано до лікарні, їм надається уся можлива допомога, їхній стан медики оцінюють як середній.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися