На Харківщині правоохоронці закрили наркопритон

На наркопритон своє помешкання перетворив мешканець Балаклійського району

Днями в Харківській області поліція викрили чоловіка, який перетворив свою оселю на наркопритон. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області

Так, повідомляться, що під час санкціонованого обшуку квартири 39-річного мешканця Балаклійського району правоохоронці вилучили полімерну пляшку з рідиною коричневого кольору та медичні шприци. Речові докази направили на експертизу.

За даними слідства, господар житла вже тривалий час вживав наркотичні засоби, але не завжди мав гроші для придбання чергової дози. Щоб роздобути наркотики, він надавав своє помешкання наркозалежним особам, аби ті поділились з ним дозою.

Кримінальне провадження відкрили за фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту (ч. 1 ст. 309 КК України). Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові перекрили великий канал постачання наркотиків. Заборонені речовини передавалися з Харківської області в сусідній регіон. В ході обшуків правоохоронці виявили кілограм марихуани, майже п'ять кілограмів "Спайс" і "міксів", 535 таблеток амфетаміну, 143 марки "ЛСД" та інші психотропи. Загальна вартість "товару" склала близько трьох мільйонів гривень. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися