Під виглядом працівників газових служб вимагають гроші: в Харкові орудують шахраї

Під час карантину "Харківміськгаз" не працює, крім аварійно-диспетчерської служби

У Харкові на Салтівці виявили шахраїв, одягнених в спецодяг "Харківміськгазу". Відзначається, що зловмисники намагалися потрапити до квартири харків'ян під приводом перевірки роботи газового обладнання та лічильників газу, а після цього вимагали оплату. Про це розповіли в АТ "Харківміськгаз".

У "Харківміськгаз" нагадують: з 17 березня 2020 року в компанії введено карантин і будь-яка діяльність - перевірки, заміна газового обладнання, встановлення лічильників газу - припинена. У штатному режимі продовжує працювати аварійно-диспетчерська служба (104). Тому харків'ян просять не вірити шахраям і пам'ятати про відмітні знаки співробітників.

"Будьте обачними та уважними. Не дайте псевдогазовщикам ввести себе в оману. Нагадуємо, що працівник газової компанії має при собі службове посвідчення з фотокарткою, зазначенням посади, логотипом та печаткою підприємства", - відзначили в "Харківміськгаз".

Якщо ви натрапили на шахраїв, повідомте до міліції за номером "102".

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що днями в Харківській області поліція викрили чоловіка, який перетворив свій дім на наркопритон.



Джерело: https://khgor.104.ua/ru/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися