На Харківщині побили літнього чоловіка: як покарають зловмисників

Зловмисників арештували - вони знаходяться у слідчому ізоляторі м. Харкова

На Харківщині поліція затримала зловмисників, які вчинили розбійний напад на літнього чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Нападники вночі перелізли через паркан домоволодіння літнього чоловіка та увірвалися в його будинок з метою наживи. Нападники тривалий час били пенсіонера та зламали йому ребра, вимагаючи гроші. Щоб не йти з будинку з порожніми руками, зловмисники “прихопили” близько 30 літрів олії.

87-річний мешканець села Старовірівка повідомив поліцію про напад 10 листопада. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особи зловмисників. Ними виявилися 40 та 36-річний жителі села Забарине.

Правопорушникам оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Суд ухвалив рішення про тримання підозрюваних під вартою. Наразі чоловіки знаходяться в слідчому ізоляторі м. Харкова.

За вчинення розбою під час воєнного стану зловмисникам загрожує до 15 років ув’язнення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині виявили чергового пособника російських загарбників. Ним виявився 43-річний власник АЗС у Куп’янську.

Чоловік з кінця квітня добровільно та безоплатно поставляв паливо російським окупантам, щоб ті могли заправляти військову техніку. Саме з цієї техніки окупанти кожного дня обстрілювали Харківщину та вбивали мирне населення області. Також зловмисник наказав своїм підлеглим безоплатно заправляти службові авто окупантів. За співпрацю військові РФ видали пособнику “патент на торговую деятельность, сферу общественного питания, сферу обслуживания населения”, специфікація: “розничная торговля топливом”. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися