Зірвала прапор України з адмінбудівлі та зламала флагшток – що буде з жінкою

Жінка зірвала прапор вже після звільнення селища від рашистів.

У Харківському районі в селищі Вільшани вже після деокупації населеного пункту жінка вирішила висловити підтримку ворогу та зірвала флаг України з адмінбудівлі колишньої селищної ради. Також зловмисниця зламала флагшток. Про злочин в поліцію повідомили місцеві мешканці.

Подія сталася учора, 15 листопада, вранці. Мешканка селища Солоницівської громади Харківського району зчинила наругу над державним прапором України.

Поліцейські Харківського районного управління поліції №3 разом зі слідчими та оперативниками виявили фрагменти Державного Прапору України та інші речові докази. Зловмисницю оперативно затримали. Нею виявилась 34-річна місцева мешканка.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 338 (наруга над державними символами) Кримінального кодексу України.

На даний час слідчими за процесуальним керівництвом Дергачівської окружної прокуратури проводяться слідчі дії та вирішується питання про повідомлення правопорушниці про підозру у вчиненні злочину.

Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

zdVa1UIZRXAljtAhtRkS3EG_0.jpg

LHJV2DtTYGJ0E6EpmyMe_91-G.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ситуація зі світлом у Харкові станом на ранок – Олег Синєгубов. Росіяни обстріляли Харків та область ракетами С-300.

Ввечері 15 листопада ворожі російські війська завдали шість ракетних ударів по місту Харків та Чугуївському району. Є пошкодження об'єктів енергетичної інфраструктури. Без постраждалих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, внаслідок пошкоджень інфраструктури без електропостачання залишалися близько 900 тисяч споживачів у Харкові та області.

Станом на ранок електропостачання відновлено для більше ніж 800 тисяч споживачів.

Поки без світла залишаються частина мешканців Ізюмського та Богодухівського районів, а також близько 3,5 тисяч абонентів Харкова. Роботи над ліквідацією наслідків ударів тривають.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися