У Харкові трапилася страшна ДТП: поліція розслідує обставини (ФОТО)

У наслідок зіткнення у лікарні опинилися двоє людей.

У Харкові в Індустріальному районі зіткнулися дві автівки. Водій не надав перевагу іншому авто. Тепер поліція розслідує обставини ДТП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на обласний главк поліції.

Так, зіткнення двох транспортних засобів сталося 17 листопада по вулиці Миру.

44-річний водій "ВАЗ-21013" не надав перевагу у русі автомобілю "Volkswagen Passat", внаслідок чого сталася ДТП.

Водій "ВАЗ" та 22-річна пасажирка "Volkswagen Passat" отримали тілесні ушкодження. Постраждалі у лікарні.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

i3nOiEfcLiV9kwurug75lZBZ_.jpg

TfieFhCGZ6Trto_ZdLbtyUqiS.jpg

WwnAxcIZnFmcLjLbEysQqq_ie.jpg

XVGyGQyqxLXYy-Cm35r5-9s-s.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Скільки школярі Харкова та області будуть на канікулах взимку – ХОВА. Для школярів області назвали дві дати зимових канікул. У Харкові та області шкільні канікули взимку триватимуть два тижні. Дати самих канікул у різних громадах різняться. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної військової адміністрації.

У більшості громад шкільні канікули заплановані з 26 грудня 2022 року до 8 січня 2023 року, повідомили в Департаменті науки і освіти ХОВА. У семи громадах Харківщини зимові канікули триватимуть з 30 грудня 2022 року до 15 січня 2023 року. Відповідне рішення ухвалили місцеві ради в Солоницівській, Малинівській, Південній, Сахновщинській, Старовірівській, Борівській, Барвінківській громадах.

Буде чим топити пічку: що знайшли правоохоронці на Харківщині. Що залишили по собі росіяни в деокупованому Куп’янську. Учора, 17 листопада прокурори спільно зі слідчими поліції провели огляд ліцею у м. Куп‘янськ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласної прокуратури.

Правоохоронці вилучили понад п’ять тисяч російських підручників для школярів 1-11 класів. Крім того, окупанти вже підготували й атестати про неповну загальну середню освіту російського зразка, підписані так званим "главой военно-гражданской администрации Харьковской области". На одній з коробок, де знаходились книжки з м. Краснодар, росіяни залишили вірш про "мир та дружбу" — черговий кремлівський наратив.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися