Прийшла в гості та отримала смертельне поранення: поліція Харкова розслідує обставини

Ножове поранення стало смертельним для 61-річної жінки.

Слідчі Харкова розслідують обставини вбивства, що трапилося 19 листопада. На жінку під час застілля напав раніше судимий за вбивство чоловік. Через отримані травми потерпіла померла. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відділ комунікації поліції Харківської області.

Так, перед вбивством увечері у гостях за столом знаходився і 38-річний раніше судимий мешканець міста Мерефа, і 61-річна жінка. Під час застілля між ними виникла сварка, чоловік схопив ніж зі столу та вдарив свою знайому. Від отриманих травм жінка померла на місці.

"Працівники сектору кримінальної поліції оперативно встановили та затримали особу, яка скоїла злочин, - зазначив начальник відділу поліції № 3 ХРУП № 1 Олександр Горбачов. – Ним виявився 38-річний житель міста Мерефа, який у 2021 році звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство".

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.

20 листопада чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Учора ввечері харків’яни чули вибухи: обстріл зруйнував житловий будинок. Росіяни обстріляли мирних мешканців з РСЗВ. Учора ввечері мешканці Харкова та області чули потужні вибухи. Близько 20:50 спостерігачі у місцевих телеграм-каналах писали про вильоти ракет з російського Бєлгороду та про "прильоти" в області. Вже о 21:00 начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав про постраждалих.

Крім того, залишається високою мінна небезпека. У с. Пришиб, що в Ізюмському районі, підірвався на міні 50-річний чоловік. На жаль, загинув на місці. За добу піротехніки в області ліквідували 122 вибухонебезпечних предметів.

У Харкові презентували пам’ятну медаль "Місто героїв –Харків": де можна придбати. Медаль презентували біля Дзеркального струменю. 21 листопада 2022 року в День Гідності та Свободи в Харкові, який дев’ять місяців мужньо протистоїть масованому терору російських загарбників, відбулася презентація пам’ятної медалі "Місто героїв - Харків". 

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на прес-службу Нацбанку України. Медаль було презентовано Головою НБУ Андрієм Пишним разом із харківським міським головою Ігорем Тереховим. Презентація пройшла біля одного з сучасних символів Харкова – альтанки-фонтану "Дзеркальний струмінь", він також зображений на пам’ятній медалі разом з іншими рідними для харків’ян пам’ятками міста.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися