Кинув гранату в будинок сусіда: мешканцю Харківщини загрожує сім років тюрми

Чоловік посварився з товаришем та захотів помститися.

У поліції Харківської області розслідують обставини сварки двох мешканців Ізюмщини. Одному з сусідів загрожує сім років ув’язнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області.

Так, 19 листопада до Ізюмського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що до приватного будинку зайшов чоловік з гранатою в руках та погрожує власнику.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що між 41-річним чоловіком та його знайомим виник конфлікт. Після чого зловмисник взяв раніше сховану гранату та кинув у бік будинку, де перебував сусід. На щастя, граната не вибухнула.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

20 листопада зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:
Харківський метрополітен зможе підтримувати роботу обладнання під час відключень світла. Живлення найбільш важливих електроустановок тепер можна підтримувати постійно.

Благодійники передали для КП "Харківський метрополітен" дизельний генератор. Звичайно, що для роботи ліній метрополітену під час відключень світла, його потужності не вистачить, тим не менш, він є важливим для роботи харківського метро. Про це повідомляють "Коментарі Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Як повідомили у службі електропостачання КП "Харківський метрополітен", дизельний генератор використовуватимуть для електроживлення найбільш важливих електроустановок.

Для забезпечення стабільної роботи метрополітену – важливого об'єкта критичної інфраструктури та найбезпечнішого укриття від обстрілів – до "Pin-Up Foundation" звернулися представники комунальної установи "Офіс реформ Харкова", і в результаті успішної співпраці було передано потужний генератор "Aksa".

Рашисти намагалися проникнути біля кордону на Харківщині та вбили двох людей.

У Харківській області виявили ворожу ДРГ. За минулу добу, з 22 на 23 листопада російські збройні сили вели обстріли по прифронтовим районам Харківської області, та по звільненим від окупантів містам і селам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, сьогодні вранці, близько 07:40 відбувся обстріл у м. Купянськ. Пошкоджено дев’ятиповерховий житловий будинок, будівлю полікліники. На жаль, загинули двоє людей – жінка 55 років та чоловік 68 років, один чоловік госпіталізований, одній людині надали медичну допомогу на місці.

 "Наші ЗСУ тримають позиції, попри постійні обстріли росіян із мінометів та ствольної артилерії. Росіяни намагалися проникнути диверсійно-розвідувальною групою у районі Стариці. ДРГ знешкодили, – зазначив очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися