Харківський метрополітен зможе підтримувати роботу обладнання під час відключень світла

Живлення найбільш важливих електроустановок тепер можна підтримувати постійно.

Благодійники передали для КП "Харківський метрополітен" дизельний генератор. Звичайно, що для роботи ліній метрополітену під час відключень світла, його потужності не вистачить, тим не менш, він є важливим для роботи харківського метро. Про це повідомляють "Коментарі Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Благодійний фонд "Pin-Up Foundation" придбав і передав КП "Харківський метрополітен" дизельний генератор "Aksa" потужністю 150 кВт.

Як повідомили у службі електропостачання КП "Харківський метрополітен",  дизельний генератор використовуватимуть для електроживлення найбільш важливих електроустановок. Вартість генератора становить 1 млн грн.

Для забезпечення стабільної роботи метрополітену – важливого об'єкта критичної інфраструктури та найбезпечнішого укриття від обстрілів – до "Pin-Up Foundation" звернулися представники комунальної установи "Офіс реформ Харкова", і в результаті успішної співпраці було передано потужний генератор "Aksa".

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Рашисти намагалися проникнути біля кордону на Харківщині та вбили двох людей.

У Харківській області виявили ворожу ДРГ. За минулу добу, з 22 на 23 листопада російські збройні сили вели обстріли по прифронтовим районам Харківської області, та по звільненим від окупантів містам і селам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, сьогодні вранці, близько 07:40 відбувся обстріл у м. Купянськ. Пошкоджено дев’ятиповерховий житловий будинок, будівлю полікліники. На жаль, загинули двоє людей – жінка 55 років та чоловік 68 років, один чоловік госпіталізований, одній людині надали медичну допомогу на місці.

 "Наші ЗСУ тримають позиції, попри постійні обстріли росіян із мінометів та ствольної артилерії. Росіяни намагалися проникнути диверсійно-розвідувальною групою у районі Стариці. ДРГ знешкодили, – зазначив очільник області.

Росіяни обстріляли Харківську область: люди загинули прямо на вулиці (ФОТО). Окупанти вбили двох людей та обстріляли житловий будинок.

Російські військові завдали удари по Куп’янську Харківської області. Загинуло двоє перехожих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію заступника голови Офісу Президента України Кирила Тимошенка.

"Окупанти обстріляли місто. Під ударом житловий будинок та поліклініка. Загинуло 2 перехожих", – написав чиновник.

Кирило Тимошенко також опублікував фото пошкодженого обстрілами будинку, пожежі у поліклініці та потрощених уламками снарядів дерев.

Також, за повідомленням рятувальників області, двічі рятувальники виїздили на перевірку після ворожих обстрілів. У м. Куп’янську ворожий снаряд потрапив на приватне подвір’я, пошкодивши будинок, паркан та лінію електропередач. А у м. Вовчанськ обстрілами пошкоджені два приватних будинки. В них пошкоджені дахи, вікна, стіни. Також зачепило і господарські споруди. Обійшлося без постраждалих і пожеж.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися