У страшній аварії загинули харків’яни на Хмельниччині: у подружжя залишилася дворічна дитина

Дитина госпіталізована з травмами.

Страшна аварія сталася 21 листопада, близько 23:00 години на трасі М-30 сполученням "Стрий — Кропивницький — Знам’янка" поблизу повороту на с. Малашівці Хмельницької області. У машині була сім’я з Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Хмельниччини.

Відбулось зіткнення автомобіля "Кіа" під керуванням 27-річного харків’янина та мікроавтобуса "Мерседес", за кермом якого перебував 40-річний житель м. Вінниця. У результаті ДТП водій автомобіля "Кіа" та його 25-річна дружина від отриманих травм загинули на місці події. Їхній 2-річний син та 59-річна пасажирка мікроавтобуса отримали травми і були госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ і наразі встановлюють усі обставини події.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові рятувальники розбирають завали будинків на Салтівці (ФОТО, ВІДЕО). Найбільш постраждалі райони Харкова продовжують обстежувати.

Рятувальники та працівники ЖКГ проводять аварійно-рятувальні роботи у пошкоджених в результаті ворожих обстрілів будівлях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

22 листопада співробітники ДСНС спільно з працівниками житлово-комунального підприємства, а також районних адміністрацій Салтівського та Київського районів міста Харкова проводили аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у двох дев'ятиповерхових житлових будинках, що були пошкоджені в результаті численних ворожих обстрілів та бомбардувань.

Будівлі розташовані у житлових масивах на вулиці Гв. Широнінців та Академіка Павлова. Рятувальники за допомогою спецінструменту розрізали залишки бетонних конструкцій на верхніх поверхах будівлі та на сходових клітинах.  А також розчищали прилеглу територію від будівельного сміття.

Під Харковом трапилася потрійна ДТП: деталі. На трасі під Харковом зіштовхнулися легковики та мікроавтобус.

 У Харківській області, учора, 22 листопада трапилася смертельна ДТП. Зіштовхнулися три автівки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області. Так, близько 15:30 на автошляху “Мерефа-Лозова-Павлоград” сталося потрійне зіткнення автомобілів. Зіштовхнулись ВАЗ 2109, “Москвич” та мікроавтобус “Volkswagen”. В результаті ДТП загинула 42-річна пасажирка ВАЗу. Її тіло за допомогою спеціального аварійно-рятувального інструменту деблокували рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися