У Харкові рятувальники розбирають завали будинків на Салтівці (ФОТО, ВІДЕО)

Найбільш постраждалі райони Харкова продовжують обстежувати.

Рятувальники та працівники ЖКГ проводять аварійно-рятувальні роботи у пошкоджених в результаті ворожих обстрілів будівлях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області.

22 листопада співробітники ДСНС спільно з працівниками житлово-комунального підприємства, а також районних адміністрацій Салтівського та Київського районів міста Харкова проводили аварійно-рятувальні роботи та розбирання завалів у двох дев'ятиповерхових житлових будинках, що були пошкоджені в результаті численних ворожих обстрілів та бомбардувань.

Будівлі розташовані у житлових масивах на вулиці Гв. Широнінців та Академіка Павлова. Рятувальники за допомогою спецінструменту розрізали залишки бетонних конструкцій на верхніх поверхах будівлі та на сходових клітинах.  А також розчищали прилеглу територію від будівельного сміття.

picture

picture

picture

picture

picture

picture

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У громадах Харківської області почали доставляти безкоштовні дрова. Вже дві громади отримали паливну деревину в Харківській області. Завершити доставку дров планується не пізніше 15 грудня.

"Доставка деревини до домогосподарств розпочата в Краснокутській громаді відучора. Завершити доставку дров по області планується не пізніше 15 грудня, з повним розрахунком по укладеним договорам до 20 грудня поточного року", - повідомив директор Департаменту захисту довкілля та природокористування ХОВА Андрій Нерета.

За його словами, наразі укладено 49 договорів на закупівлю деревини паливної. Вже доставлено 100 куб м деревини до Богодухівської тергромади, 32 куб м – до Краснокутської.

Щоб забезпечити безкоштовною деревиною людей, що проживають на звільнених від окупантів територіях Харківщини, додатково необхідно близько 169 тис. куб м дров. Вже направлене відповідне звернення щодо необхідності додаткового фінансування до Мінреінтеграції.

Крім того, як повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов, до заготівлі дров для Харківщини залучатимуть і потужності інших областей.

"Ми будемо звертатися не лише за субвенцією, тому що ми розуміємо – самостійно наші лісгоспи перекрити цю потребу фізично не можуть, вже зараз у них є напруга щодо виконання цього замовлення. Тому будемо звертатися до інших областей та пропонувати заготовляти для нас цю паливну деревину", - зазначив Олег Синєгубов.

Під Харковом трапилася потрійна ДТП: деталі. На трасі під Харковом зіштовхнулися легковики та мікроавтобус.

 У Харківській області, учора, 22 листопада трапилася смертельна ДТП. Зіштовхнулися три автівки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України в Харківській області. Так, близько 15:30 на автошляху “Мерефа-Лозова-Павлоград” сталося потрійне зіткнення автомобілів. Зіштовхнулись ВАЗ 2109, “Москвич” та мікроавтобус “Volkswagen”. В результаті ДТП загинула 42-річна пасажирка ВАЗу. Її тіло за допомогою спеціального аварійно-рятувального інструменту деблокували рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися