Під Харковом загинув чоловік

Рятувальники з’ясували, що трапилося.

О 02:51 у Харківському районі з причини не пов’язаної з військовими діями сталась пожежа, на якій загинув 74-річний чоловік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

На місці події за адресою: с. Манченки, вул. Садова, 13 працювали рятувальники 48-ї Державної пожежно-рятувальної частини у складі 1-го відділення на автоцистерні.

Горіли дах житлового будинку та домашні речі. У задимленому коридорі вогнеборці виявили тіло загиблого власника оселі. Площа пожежі склала 50 кв.м.

О 04:15 вогонь локалізували. Причина виникнення загоряння порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни обстріляли більше десяти населених пунктів Харківщини та не хочуть втрачати зайняті рубежі. Ворог веде оборонні дії на раніше захоплених територіях.

З мінометів та реактивної артилерії росіяни обстрілюють Харківську область.

Усю добу, з 28 на 29 листопада, російські війська продовжували тероризувати мирне населення Харківської області, застосовуючи міномети, ствольну та реактивну артилерію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення Генерального штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку російські окупанти обстріляли райони населених пунктів Козача Лопань, Стрілеча, Огірцеве, Бударки, Чугунівка та Абарне Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник веде оборону раніше зайнятих рубежів. Здійснив обстріли з мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Куп’янськ, Бологівка, Табаївка, Крохмальне і Берестове на Харківщині.

Рятувальники ДСНС Харківської області виїжджали на гасіння пожеж, спричинених влучанням ворожих снарядів. Дві пожежі трапились у Куп’янському та одна в Харківському районах області. Горіли гараж, автомобіль, складське приміщення та господарча споруда. На щастя, без постраждалих.

В Ізюмському районі 40-річний чоловік отримав вибухову травму, наступивши на узбіччі дороги на вибухонебезпечний предмет. Стан постраждалого середній.

"Вкотре просимо жителів не ходити лісосмугами, узбіччями, чагарниками. Це вкрай небезпечно", – звернувся до мешканців області начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися