Від електроприладів продовжують гинути люди: на Харківщині загинуло двоє

Через відсутність опалення та світла люди частіше використовують електроприлади для опалення та освітлення оселі.

Дві пожежі трапилося у Харківській області, на яких загинули люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

Так, о 02:13 через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів у селі Велика Рогань Харківського району на одному з підприємств сталась пожежа, на якій загинув 33-річний чоловік.

Його тіло знайшли рятувальники під час пожежогасіння. Площа, охоплена вогнем, склала 100 кв.м. На місці події працювали 6 оперативних відділень пожежно-рятувальної служби ДСНС та пожежна команда МПО Рогань. О 02:44 спільними зусиллями вогонь локалізували та 04:20 остаточно приборкали.

Інша пожежа, що забрала життя людини, виникла о 03:25 у селі Просяне Харківського району. Там у приватному будинку горіли домашні речі на площі 30 кв.м. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка, 1965 року народження. Працювало 2 відділення рятувальників із селища Нова Водолага та м. Лисичанська. О 03:50 відбулась локалізація вогню та о 06:20 його ліквідація. Причина виникнення загоряння встановлюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ракетами та безпілотниками росіяни продовжують стріляти убік Харкова. З усіх видів артилерії російські війська обстрілюють Харківщину.

Ворог не збирається залишати позиції у прикордонних районах області.

Усю добу, з 29 на 30 листопада ворожі війська продовжували обстрілювати населення у Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення Генштабу ЗСУ.

Росіяни завдали ракетний удар по цивільним об’єктам у Ківшарівці Харківської області.

На Слобожанському напрямку ураження з усього спектру артилерії зазнали райони населених пунктів Висока Яруга, Стрілеча, Красне, Глибоке, Стариця, Огірцеве, Гатище, Амбарне, Петро-Іванівка та Дворічне Харківської області.

У прикордонних районах Бєлгородської області противник продовжує утримувати угруповання своїх військ.

В районах населених пунктів Зелене та Бударки противник застосував ударні безпілотні літальні апарати.

Здійснив обстріли з танків та артилерії різних типів по районах населених пунктів Першотравневе, Орлянське, Кислівка і Табаївка Харківської області.

За інформацією рятувальників ДСНС, учора о 09:00 внаслідок ворожого обстрілу сталась пожежа у селі Подоли Курилівської громади Куп’янського району. На території приватного домоволодіння горіли дві господарчі споруди на площі 60 кв.м. На місці події працювали рятувальники 44-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС, котрі о 09:45 локалізували вогонь та об 11:20 ліквідували його.

Двічі рятувальники виїздили на перевірку місць влучання ворожих снарядів. У м. Куп’янську зруйновані 2 дахи приватних будинків, пошкоджено дорожнє покриття та пішохідна доріжка, ворота 2-х приватних гаражів. А на території селища Козача Лопань Дергачівської громади внаслідок обстрілу зруйновано 4 квартири у двоповерховому багатоквартирному будинку. В даних випадках обійшлось без жертв і постраждалих, а також пожеж.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися