Під Харковом сталася смертельна ДТП: деталі з’ясовують поліцейські

Рятувальники деблокували постраждалого та загиблого зі спеціальним інструментом.

Учора вранці на трасі під Харковом сталася ДТП. Водій загинув, ще одна людина постраждала. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

1 грудня о 08:26 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю легкових автомобілів "Chevrolet" та "Ford" на трасі Харків - Сімферополь.

На місце події негайно виїхали бійці 49-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Мерефа та аварійно-рятувальний автомобіль САРМ.

Рятувальники за допомогою спеціального обладнання деблокували тіло загиблого водія, 1986 року народження, із понівеченого легкового автомобіля "Chevrolet", а також вивільнили постраждалого чоловіка, 1973 року народження, із автомобіля "Ford". Його було передано працівникам екстреної медичної допомоги.

Деталі події з’ясовують правоохоронці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Закликав у кафе підтримувати Путіна: що буде мешканцю Харківщини. У Харківському районі чоловік прямо у кафе почав прославляти очільника країни-агресора.

Черговому шанувальнику "руського миру" повідомлено про підозру в Харківській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру 45-річному чоловіку за фактом колабораційної діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України).

Так, у смт Хорошеве Харківського району місцевий мешканець, перебуваючи у кафе, вирішив висловити свою "позицію". Він публічно почав агітувати гостей закладу підтримувати дії очільника РФ та країни-агресора.

Колаборант висловився, що "Російська Федерація має поширити свій суверенітет на всю територію України".

Правоохоронці викрили чоловіка.

Дізнання проводять дізнавачі відділу поліції №3 Харківського РУП №1 ГУНП в Харківській області.

У Харківському районі через власну необережність загинув 34-річний чоловік. Пожежники не змогли врятувати чоловіка.

Учора о 19:08 у м. Люботин Харківського району сталася пожежа. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на главк ДСНС у Харківській області.

Пожежа трапилася у приватному будинку на вул. Героїв Афганців, 38, через необережність власника під час паління.

Загинув 34-річний чоловік. Горіла одна з житлових кімнат на площі 35 кв.м. В ній під час пожежогасіння рятувальники 48-ДПРЧ відшукали тіло загиблого. О 19:25 вогонь локалізували, о 21:08 ліквідували.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися